Monteck

Sterk in Maatwerk
☎ 06-46202040

Terrasoverkappingen

Eindelijk is het zover, die terrasoverkapping gaat er eindelijk komen. Vanzelfsprekend wilt u goede kwaliteit voor een eerlijke prijs, dus een bouwpakketje van de bouwmarkt met flinterdunne profielen is geen optie.

Bij Monteck bent u aan het juiste adres. Monteck is dealer van Teranda overkappingen. Een overkapping van hoge kwaliteit, die zijn degelijkheid o.a. heeft bewezen in Oostenrijk, waar jaarlijks een dik pak sneeuw ligt.

De overkappingen zijn om te toveren tot complete tuinkamers. Met schuifwanden en vaste wanden.

Door toepassing van verschillende sierlijsten aan de goot (rond, recht, victoriaans) kunt u zelf de uitstraling van de overkapping bepalen.

De overkapping wordt zonder extra kosten op maat gemaakt voor uw situatie.

Uiteraard zijn er vele opties en varianten mogelijk, zoals LED-verlichting met afstandsbediening, zonneschermen onder of boven het dak, etc.

Neem U gerust eens een kijkje op de website van Terranda voor de mogelijkheden www.teranda.com

Wij kunnen het complete programma leveren.

Onderstaand ziet u een opengewerkt model met de diverse bevestigingen. Let op de dubbele kamers in het gootprofiel, waar stalen strippen in kunnen worden geschoven om de draagkracht te vergroten bij grotere overspanningen of diepten.

De overkapping is standaard leverbaar in 5 verschillende kleuren. Zie hiervoor de kleurstaaltjes rechtsonder op bovenstaande foto.